Mijn favorieten

van der Kallen Makelaardij

Een huis kopen of verkopen is een life event. Het is bijzonder om daar als makelaar deel van uit te maken. Als uw makelaar ben ik uw sparringpartner, ik denk met u mee en voorzie u van advies. Ik sta altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft. Ik luister goed naar uw wensen en geef eerlijk advies. Telkens weer vind ik het een sport om die éne perfecte woning te kunnen aankopen of om uw woning zo goed mogelijk te kunnen verkopen.

Ik ben lid van de NVM en Register Makelaar / Taxateur en gespecialiseerd in de aan- en verkoop en taxatie van woningen in Den Haag en de omliggende gemeenten Dit voor zowel in de bestaande- als nieuwbouw.

 

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op via 070- 355 94 66, info@vdkallen.nl of 06-113 125 35.

Emanuel (E.V.A.M.) van der Kallen RM RT
Geboren in Meppel (Drenthe) heb ik na het afronden van de middelbare school en de MEAO aan de HEAO in Groningen de studie Management Economie en Recht gedaan met afstudeerrichting Onroerend goed en Makelaardij. Tijdens mijn studie heb ik mijn eerste ervaring opgedaan met stages bij Zeeven Makelaardij in Groningen en later bij Heijmans Projectontwikkeling in Almere.

Na het afronden van mijn studie ben ik neergestreken in Den Haag, waar ik heb gewerkt bij Dekker Makelaars in Scheveningen. Eerst in de binnendienst, maar al snel ook in de buitendienst als kandidaat-makelaar en hypotheekadviseur.

In 2003 heb ik de overstap gemaakt naar Frisia Makelaars, waar ik ruim zeven jaar gewerkt heb. Eerst al kandidaat-makelaar maar na het behalen van mijn vaktest ook als register-makelaar. Tijdens deze periode hield ik mij bezig met zowel de aan- en verkoop van particuliere woningen als met het verkopen van woningen voor institutionele beleggers (uitponding).

In 2010 heb ik de overstap gemaakt naar Nelisse Makelaarsgroep om daar als directeur woningmakelaardij samen met een team van makelaars aan de slag te gaan met een brede woningportefeuille van particuliere woningen en institutionele beleggers. Naast de bestaande bouw portefeuille hield ik mij hier bezig met de advisering rond nieuwbouwprojecten. Om een nog bredere kennis op te doen de vastgoedmarkt heb ik in 2013 ook mijn papieren gehaald als register-bedrijfsmakelaar en heb in dit werkgebied ook verkoop- en verhuuropdrachten gedaan.

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan heb ik eind 2018 besloten om per 1 januari 2019 mijn eigen kantoor te beginnen en hier mijn enthousiasme, kennis, kracht en kunde in te zetten voor mijn eigen opdrachtgevers.

Van der Kallen Makelaardij

Kantoor Vestiging Van der Kallen Makelaardij

Adresgegevens

Aardbeistraat 15
2564 TM Den Haag
KvK nummer: 73151777
BTW nummer: NL002164238B16
ma-vrij 9:00-17:30 zat 11:00-14:00